Education for Dutch wedding photographers

Education for Dutch 
wedding photographers

Sta jij wel eens op bruiloften waarna je je afvraagt waarom het bruidspaar jou heeft geboekt? Hebben ze jou gekozen op basis van prijs of vanwege je art en talent en vertrouwen ze volledig op jouw visie?  

Leef jij nog steeds jouw "plan B" leven omdat je niet voor de volle 100% voor jouw droom durft te gaan? 


Wie ben ik? Ik ben een luxury European Destination wedding photographer sinds 2012. Boys mom. Dog lover. Ondernemer. Wijnliefhebber. 

Ik geloof dat iedereen zijn dromen kan realiseren. Jij bent gemaakt voor meer en je hoeft niet te settelen voor middelmatigheid. 
Iedereen kan de grootste dingen bereiken met een juiste focus en enorme doelen waar je ECHT enthousiast van wordt.
Je weet waar je voor staat en werkt continue aan je mindset.


"Realism is the fastest travels road to mediocrity" - Will Smith

met het transformeren van jouw fotografiebedrijf en mindset naar het succes dat jij verdient!

Ready for your business to change?

Mijn missie is om jou te helpen

Onwijs bedankt voor alle leerzame mentorsessies de afgelopen maanden. Ik heb mezelf en mijn onderneming ontzettend zien groeien in professionaliteit. Ik raad alle bruidsfotografen aan om mentoring bij jou te gaan volgen, ik heb al er veel naar jou toegestuurd! Jij hebt mij in korte tijd geleerd mijn doelgroep te definiëren, doelen op te stellen en geholpen deze doelen te bereiken. Zonder jou had ik deze groei niet in dit tempo gehaald, hier ben ik jou enorm dankbaar voor. Jij hebt mijn manier van denken over fotograferen en met name over ondernemen veranderd. Dank je wel!

— Inge 

“Mijn onderneming is ontzettend gegroeid in professionaliteit!”

Er zijn jaren geweest dat ik ook uitgeblust was aan het einde van een bruidsseizoen. Dat ik te veel werk had aangenomen voor te weinig geld, waardoor ik mijzelf compleet voorbij liep. Door zelf de afgelopen jaren te investeren in mentors en coaches heb ik mijn bedrijf en mijzelf naar een hoger niveau kunnen tillen. Dit resulteerde in het behalen van mijn doelstelling; minder bruiloften fotograferen voor meer geld, waardoor ik meer tijd over houd voor mijn familie en vrienden. 

Once I have experienced the same thing...

En dit kun ook jij bereiken!

but guess what...

Ik geloof sterk dat iedereen kan slagen in het leiden van hun droomleven, en het zou een eer zijn om je persoonlijk te mogen helpen met het behalen van jouw successen.  

introducing...

Mentorsessies

Waar loop jij tegen aan? In deze sessie van 2 uur kun jij mij alles vragen. Ik help je graag met alles wat je wilt weten en nodig hebt om verder te komen met jouw bedrijf.

Voorbeelden van onderwerpen:
Hoe ik te werk ga op een bruiloft, website reviews, hoe trek je jouw droom klanten aan, album sales, custom proposals.

Sessies kunnen via een video call plaatsvinden of bij mij thuis in Berkel & Rodenrijs.Wil jij grote stappen maken met jouw bedrijf? Dit programma, van 6 tot 9 maanden, is perfect om je grote doelen te bereiken en je zelfverzekerd te voelen in jouw bedrijf. Naast dat we aan jouw visie en brand werken, zal ik je begeleiden in het aantrekken van jouw ideale klant en leren hoe je je prijzen kunt verhogen. Met het mentorprogramma transformeer je niet alleen jouw fotografiebedrijf, maar ook je mindset naar het succes dat jij wenst en verdient!

Inbegrepen:
-6 sessies van elk 1,5 uur, verspreid over 6 - 9 maanden.
-Extra ondersteuning; mogelijkheid om tussen de sessies door vragen te stellen of advies te vragen.
-Sessies kunnen via een video call plaatsvinden of bij mij thuis in Berkel & Rodenrijs.

Betalen per sessie van € 370,- excl BTW mogelijk. 

Mentorsessies

Losse Mentorsessie

Mentorprogramma

1 op 1 

1 op 1 

Leer jij liever in groepsverband? Dan is dit mentorprogramma van 6-9 maanden wellicht geschikt voor jou. 
In groepen van 3 tot maximaal 5 personen krijg je voldoende persoonlijke begeleiding en coaching om aan je doelen te werken.  

Inbegrepen:
-6 sessies van elk 1,5 uur per video call, verspreid over 6 tot 9 maanden.
- Extra ondersteuning; 3x een online Q&A uur in groepsverband.
  
Het programma gaat van start bij minimaal 3 deelnemers.
Betalen per sessie van € 295,- excl BTW mogelijk. 

Mentorprogramma

Small-Group

De Mogelijkheden

INVESTERING € 445,- excl btw

INVESTERING € 2220,- excl btw

INVESTERING € 1770,- excl btw per deelnemer

Jezelf persoonlijk ontwikkelen en investeren in jouw bedrijf.

How does this sound?

Werken met bruidsparen op bruiloften waar jouw hart een sprongetje van maakt. 

01

02

Het creëren van een sterk portfolio waarmee je jouw droom klanten mee aantrekt.

03

Met zelfvertrouwen je prijzen verhogen. 

04

Het geven van een luxe experience aan je bruidsparen, waardoor zij jou aan al hun vrienden zullen aanraden.

05

How It Works

Loop jij in je bedrijf vast of heb je bepaalde uitdagingen en zoek je daarbij hulp? 

First This

Ben je enthousiast en denk je dat ik de juiste mentor voor jou ben? Mail mij zodat wij een discovery call kunnen inplannen. 

Then this

Hebben wij een klik? Dan gaan wij samen aan de slag om de knelpunten binnen jouw bedrijf aan te pakken. 

then this

"Wauw, je hebt mij zoveel geleerd! Na elke sessie was er veel om over na te denken. De keuze om  jouw uitgebreide mentorprogramma te volgen was de beste keuze die ik ooit had kunnen maken. Het was voor mij een transformerende ervaring. Je hebt mijn manier van denken veranderd en dat heeft mijn bedrijf het afgelopen jaar enorm geholpen. Ik wil je bedanken voor je advies en hopelijk kun je nog veel meer mensen inspireren, net zoals je mij hebt geïnspireerd!"

Leonne:

“Ginny encouraged me to finally go out on my own and start my own business. I don't regret it for a second!

Steven Started his own biz

NEXT →

Review

A year from now they
will have wished they started today....

Maak van 2024 jouw jaar!

“Het was elke investering meer dan waard”

"Als je een goed en gezond bedrijf wilt leren runnen, raad ik je ten zeerste aan om Alexandra's sessies te volgen. Alexandra deelt op een ontspannen manier haar kennis. Ze is oprecht geïnteresseerd in je bedrijf en helpt je graag om je bedrijf te verbeteren. Alle aspecten komen aan bod. Ik vroeg me af hoe ik mijn ideale klant kon bereiken. Alexandra heeft mij enorm geïnspireerd en al mijn vragen beantwoord. Deze sessies zijn echt een verfrissing en het was elke investering meer dan waard. Beste Alexandra, nogmaals bedankt voor het delen van al je kennis, en daarvoor ben ik je heel dankbaar."

- Jasmijn

Yes, It Really Works

“Mijn bedrijf is enorm gegroeid tijdens het mentorprogramma.”

Ik wilde vooruit met mijn bedrijf en ik bewonderde Alexandra al een tijd om haar stijl van fotografie, maar ook hoe zij haar bedrijf in korte tijd zo groot heeft gemaakt. Ik heb de stap genomen en heb daar geen moment spijt gehad. Ze stelde de juiste vragen, gaf me opdrachten mee naar huis waarmee ik stapje bij stapje steeds wat dichter bij mijn doel kwam. Ze is rechtuit en daar houd ik van: uitleg waar je wat aan hebt, en waar je verder mee kan. Mijn bedrijf is enorm gegroeid tijdens deze sessies, het was de investering dubbel en dik waard! Bedankt Alexandra!

- Elisabeth

“Mijn verwachtingen zijn echt overtroffen!"

Alexandra heeft echt mijn open geopend. Ik wist dat ik veel van haar zou leren maar mijn verwachtingen zijn echt overtroffen! Ik zoveel informatie gekregen waarmee ik aan de slag kon gaan om mijn fotografiebedrijf naar een hoger niveau te tillen. Alexandra is heel open en eerlijk wat heel fijn is als je echt verder wilt komen! Ontzettend bedankt voor de waardevolle informatie!

- Jessica

You're stronger than you think you are. But if you're anything like me, you need help to take your super power to the next level. You just want someone to tell you what works.

You're in the right place.

“This is your day. This is the time to go after it all.”

— ME, YESTERDAY

Meer jouw ideale klanten aantrekken die jou creative voldoening zullen geven. 

Gemiddelde omzet per bruiloft hoger zijn. 

Weten waar jij voor staat en hoe jij je kunt onderscheiden waardoor je premium prijzen kunt rekenen. 

Weten hoe je jouw droom portfolio kunt creëren, en vol trots aan iedereen je website laat zien. 

Zelfverzekerd op bruiloften staan en ook durft om een art director te zijn.

Meer balans hebben in je leven. 

Na het volgen van het Mentorprogramma, zul je...

eMail mij

Ik wilde mijzelf verder ontwikkelen als fotograaf en als business vrouw achter mijn bedrijf. Ik vond het dan ook erg belangrijk om goed te investeren in mijzelf en mijn bedrijf. Ik kon geen betere persoon bedenken om het mentorprogramma bij te volgen.
Je bent kritisch naar jezelf en daarom ook naar de personen die je begeleid. Dat is ook hetgeen wat je sterk maakt in je business. Ik vond het enorm fijn om flink op de feiten te worden gedrukt tijdens de sessies. Je bent oprecht, maar ook recht door zee. Informatie waar je echt wat aan hebt en het niet mooier maken dan het is. Ik leerde vooruit denken, inzicht krijgen in mijn uitgaven, winst en omzet. Ik leerde mijn doelen stellen en deze aanpassen als ze behaald zijn. Met de mentorsessies van Alexandra leer je zelf aan het werk te gaan en niet stil te zitten. En dat is een enorme fijne manier van werken en te leren.

Ik bewonder je doorzettingsvermogen en wil je bedanken voor de tijd en je passie die je erin hebt gestoken om mij te begeleiden het afgelopen jaar. 

— Yaira

“Ik vond het enorm fijn om flink op de feiten te worden gedrukt.”

Following that one-liner highlight from your client's testimonial you are going to want to add the entire thing hear to really drive home how awesome people think your course or product is.

— shane

“After completing this program I finally started attracting my dream clients.”

NEXT →

← PREV

I'm Alexandra, An European luxury Wedding Photographer and Photography Educator

Bruidsfotograaf sinds 2012.
Luxe destination bruiloften in Europa.
Hybride fotograaf; analoog en digitaal.
Internationaal gepubliceerd.
10k gemiddelde omzet per bruiloft.
Educator sinds 2016.more about me

Hey there!

But it wasn't always this way. 

Toen ik ruim 10 jaar geleden met bruidsfotografie begon, had ik nog geen eigen stijl ontwikkeld. Ik was een shoot for hire; de bruidsparen selecteerden mij op basis van een voordelig tarief. Meerdere seizoenen raakte ik uitgeput van het vele werk ten opzichte van wat het opleverde. Door mij te verdiepen in het ontwikkelen van mijn eigen stijl, het vinden van mijn visie en het werken aan mijn eigen limiting beliefs, kon ik langzamerhand minder bruiloften aannemen voor meer geld, waardoor ik mijn gewenste balans terug kreeg. 

Door te werken aan mijn mindset kon ik de resultaten behalen die ik voorheen als onmogelijk had aangenomen.  

 Ik help jou graag met het behalen van jouw volledige potentie en het verwezenlijken van jouw grootste dromen. 

If I can do it,
you can do it!

This program is the only one of its kind because...

IT does this really cool thing.

Anders dan andere mentorprogramma's geef ik jou niet alleen de tools om verder te komen met je bedrijf. Wij pakken ook jouw mindset aan!
Want ook al doe je alle stappen goed in je bedrijf, als je niet aan je limiting beliefs werkt, zul je jezelf onbewust tegen werken in het behalen van jouw goals.  

That your course or product can only take them so far. That not only applying what they will learn but sweat equity into their vision is the only way to move the needle. And then you are going to leave them with something majorly thought-provoking...

Mijn mentorprogramma omvat 6 sessies waarmee jij jouw fotografiebedrijf en mindset transformeert naar het succes dat jij wenst en verdient!

Het creëren van een sterk portfolio

MINDER wilt werken en MEER wilt gaan verdienen 

Je droomklanten aan gaat trekken en werken aan projecten waar je blij van wordt.

Je klanten een nog betere en luxure experience geven

Het creëren van processen en systemen voor extra efficiëntie en winstgevendheid.

Meer balans in je leven.

Ja zeggen tegen opdrachten die bij je passen en nee durven te zeggen tegen de rest. 

If you want this to be the year that you *finally* commit to:

E-Mail mij

Dit is voor jou als:

als je bruidsfotograaf bent of wilt worden

je niet het werk wilt verrichten

je bent klaar om all-in te gaan om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen 

je niet in jezelf wilt investeren

Dit is waarschijnlijk niet 
voor jou als...

Let's Do This Thing!

So what are you waiting for?

2012

Het jaar dat ik mijn bedrijf starte als bruidsfotograaf

7

jaar geleden begon ik met het geven van workshops en mentorsessies

10k

gemiddelde omzet per bruiloft; iets wat ik lang voor onmogelijk heb gehouden
email mij

Still on the Fence?

let's do this

Plan een vrijblijvend video call in, zodat we kunnen bekijken of een mentorsessie of programma het beste aansluit bij jouw wensen.